Welkom bij BetterYou Health Centre

“Become a Better You” is de visie van BetterYou Sport. Deze exclusieve sportschool heeft haar kernwaarden: Persoonlijke aandacht, laagdrempelig, resultaatgericht, klantgericht, wederzijds respect en vertrouwen in elkaar, zijn enkele kenmerken waarmee wij onze leden helpen om sportiever en gezonder te worden. De ruime ervaring in de fitnessbranche, de bekwaamheid van onze personal trainers en onze  deskundigheid in vitaliteit maakt het team van BetterYou Sport zeer succesvol. Elke werknemer heeft een specialiteit, waardoor we iedereen op een heel breed vlak kunnen helpen/van dienst kunnen zijn.

BetterYou Sport biedt meer dan alleen een sportschool. De zeer ruime openingstijden, de lessen van LesMills, de specifieke groepslessen, de kids bootcamp, Personal Training en de effectieve voedingsadviezen zijn enkele voorbeelden waar BY Sport zich in onderscheidt.

BetterYou Sport faciliteert haar leden in al die zaken waar kwaliteit, gezondheid, variatie en uitdaging een hoofdrol spelen en is daarnaast in staat de ongedwongen (laagdrempelige) sfeer en motiverende omgeving te borgen. “Become a Better You”.