BetterYou Health Centre heeft een vrij breed assortiment aan lessen. Onderstaand treft u de onderverdeling met daarbij een korte uitleg.

RPM/Spinning

RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.

LesMills Lessen

Les Mills lessen zijn gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek. Elke les zit vol met muziek uit de laatste hitlijsten, inspirerende & gekwalificeerde instructeurs en de nieuwste choreografie, zodat we jou een totale groepsfitnesservaring kunnen bezorgen. Voorbeelden van lessen zijn: Body Pump; een total body workout en 1 van de meest populaire lessen van onze sportschool. Body Combat; een les waarbij je alle boks en kickboks technieken leert uitvoeren op de maat van de muziek. Dit is een echte calorie├źn verbrander. Body Balance is een op yoga gebaseerde les, echter op prachtige muziek en volgens een vaste choreographie.

High Impact (freestyle)

High Impact betekent dat er continu op de grens wordt getraind. Het lichaam laten bewegen zoals het bedoelt is. Voorbeeldlessen zijn: Kickforce; een op kickboksen gebaseerde les, zonder de risico’s, maar wel met de intensiviteit van een echte kickbokstraining. De trainingen zijn meestal op bokspalen. En voor ieder niveau. Funxtional Fitness; waarbij je met gewichten je hele lichaam leert trainen. Impulse; waarbij je in een circuit verschillende oefeningen voor een bepaald aantal seconden uitvoert.

Medium Impact (freestyle)

Onze creatieve instructeurs zorgen ervoor dat iedere les persoonlijk, meeslepend en inspirerend is! Voorbeeldlessen zijn; Zumba; heerlijk dansen op opzwepende muziek, onder begeleiding van gemotiveerde dansinstructeur. Buikspierkwartier; een kwartier lang alleen maar buikspieroefeningen doen… hoezo geen six-pack?