Trainingen

LesMills lessen

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen – om het een ervaring te maken die verslavend blijft! Groepfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Alle Les Mills lessen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Elke les zit vol met muziek uit de laatste hitlijsten, inspirerende & gekwalificeerde instructeurs en de nieuwste choreografie, zodat we jou een totale groepsfitnesservaring kunnen bezorgen.

 –          RPM  –          Body Pump
 –          Body Combat  –          Body Balance
 –          X-core (geen Les Mills)

High Impact/Intensity (ook wel HiiT “high intensity interval training”) genoemd

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen – om er een ervaring van te maken die verslavend wordt en werkt! Groepsfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid.

High Impact/Intensity betekent dat er continu op de grens wordt getraind. Het lichaam laten bewegen zoals het bedoelt is. MAar je geeft je eigen grens aan… dus iedereen kan meedoen!

 –          Impulse  –          Kickforce
 –          HIIT

Free-style

De lessen zijn ingedeeld in diverse categorieën, gericht op spierversterking, uithoudingsvermogen, stabiliteit en combinaties hiervan. Je kunt meedoen aan krachttraining met gewichten, lessen die gebaseerd zijn op vechtsporten of op dansstijlen, op lichamelijke en geestelijke. Onze creatieve instructeurs zorgen ervoor dat iedere les persoonlijk, meeslepend en inspirerend is!

–           Fit Fun Low  –          Impulse
 –          Power Yoga  –          Zumba
 –          Buikspierkwartier  –          Funxtional Fitness
 –          Pilates  –          Yoga

Obesitas

Na de zomer start BetterYou weer met een obesitas traject. Onder de naam: “het vette traject”, gaan we weer met een kleine groep (ong 10 man/vrouw) de strijd tegen de kilos aan. Het betreft hier een traject wat in eerste instantie een jaar duurt, maar eigenlijk geen einddatum heeft. Wat we namelijk willen bereiken is de leden in dit traject een andere levenstijl/ritme aan te leren. Waarbij in eerste instantie sporten een wezenlijk onderdeel wordt. Maar waar natuurlijk ook voeding een belangrijk onderdeel gaat zijn. Met de juiste training en begeleiding zijn wij ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen. Er is maar 1 vereiste… je moet het echt willen!!!!

24 juni

29 juli en

26 augustus

zijn onze informatie bijeenkomsten. We geven tijdens deze sessies informatie over het traject, de kosten, hoe en wanneer we starten, wat we van jou verwachten en hoe wij denken dat we hier met jou samen een succes van gaan maken. Want tot nu toe is de strijd tegen de kilo’s een strijd geweest van jou alleen… maar nu ga je het samen met leden doen die hetzelfde doel hebben… en je zult zien: samen bereik je meer dan alleen!

Personal training

Personal training komt neer op persoonlijke trainingsbegeleiding. Het woord zegt het eigenlijk al. Toch is het meer dan een trainer aan je zijde tijdens een work-out, die je vertelt dat je nog makkelijk 5 push-ups kunt maken als je er door heen zit. Personal training is altijd maatwerk. Het is het prikkelen van het lichaam door beweging en ontspanning, het continu aanpassen van oefeningen aan jouw mogelijkheden en het stimuleren om jouw grenzen op te zoeken en te verleggen. Hierbij natuurlijk constant gericht op het behalen van maximale resultaten en het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling. Of dit nu ligt  op het gebied van uithoudings-vermogen, spiergroei, kracht, afvallen etc.

Small-group Fitness

De Small Group Fitness is een training voor maximaal 4 personen en wordt gegeven door onze professionele personal trainers. Alle voordelen van personal training en van een groepsles bij elkaar. De les duurt driekwartier tot een uur en alles komt aan bod; kracht, uithoudingsvermogen, houding, stabiliteit, etc. De ideale les om te shapen, krachtiger en fitter te worden. Praktisch en succesvol op lange termijn.

Bedrijfsfitness

Buiten dat wij particulieren begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelstellingen, helpen wij ook bedrijven om het ziekteverzuim van hun medewerkers terug te dringen. Door beweging en goede voeding gaat de weerbaarheid van het lichaam aanzienlijk omhoog. Ook is uit onderzoek gebleken dat de aanmaak van cortisol (het stress hormoon) beduidend lager is bij mensen die sporten. Daarbij komt nog dat er door het sporten endorfine (gelukshormoon) wordt aangemaakt, waardoor de medewerkers meer gefocust zijn en dus beter presteren. Company Fitness wordt aangeboden in groepsverband en individueel en kan zowel preventief worden ingezet als bij de specifieke begeleiding als onderdeel van een re-integratie traject.