• darkblurbg

LesMills lessen

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen – om het een ervaring te maken die verslavend blijft! Groepfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Alle Les Mills lessen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Elke les zit vol met muziek uit de laatste hitlijsten, inspirerende & gekwalificeerde instructeurs en de nieuwste choreografie, zodat we jou een totale groepsfitnesservaring kunnen bezorgen.

 –          RPM  –          Body Pump
 –          Yoga  –          Body Combat
   

High Impact/Intensity (ook wel HiiT “high intensity interval training”) genoemd

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen – om er een ervaring van te maken die verslavend wordt en werkt! Groepsfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid.

High Impact/Intensity betekent dat er continu op de grens wordt getraind. Het lichaam laten bewegen zoals het bedoelt is. Maar je geeft je eigen grens aan… dus iedereen kan meedoen!

 –          HIIT/Circuit training  –          Kickboksen
   

Free-style

De lessen zijn ingedeeld in diverse categorieën, gericht op spierversterking, uithoudingsvermogen, stabiliteit en combinaties hiervan. Je kunt meedoen aan krachttraining met gewichten, lessen die gebaseerd zijn op vechtsporten of op dansstijlen, op lichamelijke en geestelijke. Onze creatieve instructeurs zorgen ervoor dat iedere les persoonlijk, meeslepend en inspirerend is!

Personal training

Personal training komt neer op persoonlijke trainingsbegeleiding. Het woord zegt het eigenlijk al. Toch is het meer dan een trainer aan je zijde tijdens een work-out, die je vertelt dat je nog makkelijk 5 push-ups kunt maken als je er door heen zit. Personal training is altijd maatwerk. Het is het prikkelen van het lichaam door beweging en ontspanning, het continu aanpassen van oefeningen aan jouw mogelijkheden en het stimuleren om jouw grenzen op te zoeken en te verleggen. Hierbij natuurlijk constant gericht op het behalen van maximale resultaten en het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling. Of dit nu ligt  op het gebied van uithoudings-vermogen, spiergroei, kracht, afvallen etc.

Small Group Fitness (SGF)

De Small Group Fitness is een training voor maximaal 3 a 6 personen en wordt gegeven door onze professionele personal trainers. Alle voordelen van personal training en van een groepsles bij elkaar. De les duurt driekwartier en alles komt aan bod; kracht, uithoudingsvermogen, houding, stabiliteit, etc. De ideale les om te shapen, krachtiger en fitter te worden. Praktisch en succesvol op lange termijn.

Bedrijfsfitness

Buiten dat wij particulieren begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelstellingen, helpen wij ook bedrijven om het ziekteverzuim van hun medewerkers terug te dringen. Door beweging en goede voeding gaat de weerbaarheid van het lichaam aanzienlijk omhoog. Ook is uit onderzoek gebleken dat de aanmaak van cortisol (het stress hormoon) beduidend lager is bij mensen die sporten. Daarbij komt nog dat er door het sporten endorfine (gelukshormoon) wordt aangemaakt, waardoor de medewerkers meer gefocust zijn en dus beter presteren. Company Fitness wordt aangeboden in groepsverband en individueel en kan zowel preventief worden ingezet als bij de specifieke begeleiding als onderdeel van een re-integratie traject.