• darkblurbg

BetterYou Sport is een sportschool waar persoonlijke aandacht en begeleiding, variatie en uitdaging, maar vooral resultaat nog steeds erg belangrijk zijn. Persoonlijke aandacht en service, wat betekent dat jij weer de aandacht krijgt die je verdient.

Door de ruime ervaring (die wij hebben opgebouwd in de vele jaren die wij al meelopen in de fitnessbranche en als personal-trainers) hebben wij een eigen visie ontwikkeld op het gebied van fitheid en gezondheid.

Wij staan voor optimale service aan onze leden en de hoogste kwaliteit. Met ruime openingstijden en persoonlijke en professionele aandacht op elk gebied.

Wie is BetterYou?

BetterYou Sports biedt haar leden een sport faciliteit die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen over de gehele linie. Als all-inclusive sportschool (gratis sauna, gratis koffie en thee) biedt het een luxe, vriendelijke en ongedwongen sfeer waarbij kwaliteit, service  en vooral persoonlijke aandacht centraal staan. ‘Professionaliteit’ en ´klantgerichtheid´ zijn onze kernwaarden.

Wat doet BetterYou?

BetterYou HC streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te begeleiden in een betere gezondheid en fitheid, zowel mentaal als fysiek. Dit door de kerncompetenties: persoonlijke begeleiding, progressie, variatie en uitdaging, en plezier en beleving door te voeren in alle onderdelen. Hiermee onderscheidt BetterYou Sport zich duidelijk van haar concurrentie.

Social media

Contact

Better You
Sportschool/Fitnesscentrum

Suze Groenewegstraat 144
1442 NM  Purmerend

+31299-682770
info@better-you.nl