• darkblurbg

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen – om het een ervaring te maken die verslavend wordt! Groepsfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven. High Impact betekent dat er continu op de grens wordt getraind. Het lichaam laten bewegen zoals het bedoelt is.

– Impulse

Impulse biedt meer dan zomaar een training. Dit revolutionaire concept van Life Fitness biedt eindeloze mogelijkheden om slimmer, beter en efficiënter te trainen. Alle trainingen worden op maat gemaakt gelet op jouw doelstelling en de allerlaatste fitnesstrends.

De Impulse biedt een dynamische training en is de volgende stap in de fitnesswereld.

– Kick Force

Kick Force is een groepsles, waarbij gebruik wordt gemaakt van een bokszak. Met bokshandschoenen worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd. In deze les vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten. Een les waarin u conditie opbouwt, het dagelijks leven van u afslaat en elkaar motiveert door samen te werken.

– XCORE

Bij XCORE traint u uw conditie, spieren en bindweefsel. XCORE staat voor Xtreme CORE. Een core-training wil zeggen: het natuurlijk korset, dus voornamelijk de buik- en rugspieren. De XCO-trainer is een buis met daarin grit. Elke beweging geeft hierdoor een extra belasting, de zgn. ‘Reactive Impact’. Door de ‘Reactive Impact’ van de buis worden spier- en bindweefselstructuren extra belast.

Social media