Bij BetterYou Sport bieden wij diverse faciliteiten aan.

Buiten de gebruikelijke fitness apparatuur richten wij ons vooral op de ‘nieuwe manier van trainen’, met andere worden: functioneel trainen. Daarom vindt u bij ons een groot scala aan fitness attributen, zoals: kettle-bells, club-bells, TRX en fitness ringen. U kunt daarbij kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan of gebruik te maken van een van onze professionele instructeurs. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen om met een van onze personal trainers uw doelen te gaan halen.

Buiten de vele mogelijkheden om individueel te trainen bieden wij je ook een diversiteit aan groepslessen. Groepsfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid, je leeftijd of je geslacht. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Na het sporten kun je ontspannen en relaxen in de gratis sauna. Spieren raken in een sauna hun afvalstoffen kwijt waardoor spierpijn sterk wordt gereduceerd. Naast de verhoogde doorbloeding van het vaatstelsel geeft het ook een heerlijk ontspannen gevoel. Na de sauna kunt u heerlijk bijkomen in onze lounge onder het genot van een gratis kopje koffie of thee met de andere leden of rustig lezend in 1 van onze magazines en kranten.